You are here:

Контакт

+389 (0)76/361185

СЦ Борис Трајковски

info@hokej.mk

e-mail contact

Булевар 8-ми Септември бр. 13, 1000 Скопје

Лизгалиште при СЦ Борис Трајковски

Ваша порака