Македонија шампион!
Хокеарите го освоиле Купот за држави без хокеј арени
Прочитај
На мраз со ХК Вардар
интермецо на ТВ Скопје од 1982 година!
Прочитај
Previous slide
Next slide

ХОКЕЈ

THE COOLEST GAME ON EARTH

Хокеј на мраз!

Хокеј на мраз или скратено само хокеј, е екипен спорт кој се игра на мраз,...

Хокеј во Македонија

Хокејот на мраз во Македонија е донесен во 50-тите години на минатиот век

Репрезентација

Новости

Арена

Последни натпревари

Новости

Последни објави

Хокеј опрема

Што носи хокеар?

Прочитај

Ајде да
играме хокеј!

Ајде да играме хокеј!

Прочитај

Хокеј историја

Кратка историја на хокејот на мраз!

Прочитај