Тимот на Фан пит на тренинг кај хокеарите

hockey-skopje-fun-video

„На Македонија и е потребна Хокеј Арена“ е пораката која што ја испратија хокеарите од националната сениорска хокеј репрезентација, а тимот на ТВ24 се приклучи кон истата.

Нашите хокеари успеаа и покрај далеку од совршените услови за подготовка, да го освојат Девелопмент Купот во Германија, натпреварување за земји во кои нема арена за хокеј.

Тимот на „Фан пит“ присуствуваше на еден од тренинзите на нашите хокеари.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Reddit
VK